Prelepljivanje čamaca - BOAT WRAP

Želite potpuno novi izgled za svoj čamac ili brod brzo i jednostavno? Mi smo jedni od retkih koji pružamo upravo uslugu boat wrap – odnosno prelepljivanje čamaca, jahit i brodova folijom.

Trenutno jedna od najaktuelnijih stvari kod vlasnika plovila je promena boje celokupnog nadvodnog dela korita ili ukrašavanje bokova broda ili čamca trakama i graifkama čime se razbija monotonija, a čamci postaju atraktivniji, življi i svaki dobija poseban pečat. Možete izabrati delimično prelepljivanje čamca folijom, ukrašavanje trakama, prelepljivanje enterijera, zatamnjivanje stakala folijama za kontrolu sunčeve svetlosti.

Takođe, kod nas možete uraditi i brendiranje broda ili čamca. Mogućnosti su neograničene! Prelepljivanje plovila folijom je zahvalnije od farbanja jer ne zahteva posebne uslove poput komore i specijalnih materijala već je dovoljno da čamac bude na suvom. Kao alternativa finansijki je isplativije od farbanja, cena izrade folije za čamce je znatno manja, a efekti koji se  mogu dobiti ne mogu se postići farbanjem. Pored estetske funkcije, folija za čamce je i zaštitna, budući da je specijalno kreirana tako da bude otporna na vlagu, UV zrake, hemijske rastvore i čuva vaše plovilo od svih vrsta oštećenja prouzrokovanih udaranjem, češanjem, grebanjem i slično.

GALERIJA